Projecte, direcció i gestió d’obres

tecnic rehabilitacio girona

BAUBIOLOGIE – BIOCONSTRUCCIÓ.

DIRECCIÓ I GESTIÓ DE PROJECTES I OBRES.

OFICINA TÈCNICA A GIRONA.

Obra nova, reforma, rehabilitació, ampliació d’habitatges, masies i locals.

   . . . . . .

ELS REPTES MÉS INTERESSANTS PEL 2018:

project manager rehabilitacioLa Pera: Obra de rehabilitació i ampliació d’una edificació per a dos habitatges unifamiliars,  en el casc antic d’un poble del Baix Empordà. Gestió integral de les obres i direcció d’execució. Aquestes obres de rehabilitació i ampliació es van començar, amb els enderrocs, la primavera del 2017, i a principis del 18 acabarem la fase d’estructura i coberta per passar a paleteria en general. Direcció i gestió obra rehabilitació d’una casa de poble a l’Empordà.

Vilobí d’Onyar: Obra de rehabilitació i ampliació d’una masia, en sòl rustic. És una obra complexa i interessant, no només per l’abast de les obres, sinó també per les diferents fases i zones d’actuació, per adequar-nos a la resolució paulatina dels permisos d’intervenció a la masia i el soterrani per reordenar la finca i les diferents edificacions. A principis de 2018 acabarem l’habitatge i comptem tenir ja tots els permisos per enderrocar un dels coberts que queden per acabar l’aparcament soterrani. Gestió obra rehabilitació .

tecnic direccio i gestio obraMontfullà: Obra nova d’un habitatge unifamiliar aïllat. He col·laborat en el desenvolupament del projecte per ajustar-lo a les necessitats dels  clients, als criteris de sostenibilitat i bioconstrucció i també al pressupost factible. En el moment d’iniciar les obres assumeixo la Gestió Integral de les Obres, a més de les tasques pròpies de l’arquitecte tècnic (Direcció d’Execució d’Obra amb Control de Qualitat i Coordinació de Seguretat i Salut). A desembre de 2017 finalitzem la fase d’estructura. Construcció sostenible i bioconstrucció .

 . . . . . .

Oficina tècnica: projectes, gestió, informes, peritatges i tot tipus de tràmits relacionats amb la construcció

gestio projecte i obra millora bioclimatica  ITE Girona Costa Brava  tecnic obra rehabilitacio 1207 RUPIA reforma  arquitecte tecnic girona

  . . . . . .

 OBRES MÉS DESTACADES. Galeria de fotografies.

A continuació trobareu les obres més destacades de la meva trajectòria professional.

arquitecte tecnic girona costa bravaLa Floresta: Arquitecte Tècnic director de l’execució de les obres d’un habitatge d’entremat lleuger de fusta projectat amb criteris de Passivhaus (casa passiva). Casa unifamiliar aïllada, calculada i modulada amb entremat lleuger de fusta combinat amb alguna paret de panell de fusta contralaminada, a La Floresta (Barcelona). Planificació màxima de 6 mesos, amb inici el maig de 2017. Arquitecte Tècnic Passivhaus .

Santa Cristina d’Aro: Direcció de les obres de Rehabilitació d’una masia, en sòl rústic no urbanitzable i espai protegit  de Les Gavarres, a la Costa Brava. La rehabilitació consisteix en la redistribució i millora dels espai habitables d’un dels edificis de la  masia. Es prioritzaran els materials de proximitat i segons la construcció tradicional, amb criteris de bioconstrucció. 2016 -2017.

Vilobí d’Onyar: Direcció i gestió integral de les obres de rehabilitació d’una masia  arquitecto tecnico gestion obraa la comarca de La Selva, en sòl rústic no urbanitzable. En l’actuació es pretén reordenar la finca, rehabilitant l’edificació principal amb una part d’ampliació, eliminant la majoria dels coberts i cossos annexes i fent un aparcament i sala tècnica en un soterrani contigu a la masia. El projecte és de l’arquitecta M Mercè Oriol Hilari. El disseny de Jordi Vayreda (Jordivayreda Projecteam). Les obres de la primera fase es van iniciar l’estiu del 2015. Gestió obra rehabilitació .

arquitecte tecnic construccio tradicionalGualta: Arquitecte tècnic amb assumeix de la Direcció d’execució de l’Obra de Rehabilitació d’una casa antiga de poble en nucli històric, a l’Empordà. Recull fotogràfic rehabilitació habitatge unifamiliar a Gualta, 2015-2017.

Pals: Direcció d’execució d’ogestió obra costa bravabra a la Reforma de la coberta de l’Església de Sant Pere de Pals. Peritatge previ de l’estat estructural, estructura de fusta. Pals, 2013. Recull fotogràfic reforma per canvi de coberta.

Canovelarquitecte tecnic direccio gestio projectes obresles: Cap d’obra (gestió d’obra) en la construcció del Casal per a gent gran Can Palots. Recull fotogràfic  Gestió d’obra a Casal per gent gran de Canovelles, 2009-2010. El projecte és de l’arquitecte Luís Ángel Domínguez de dzaa arquitectura .

Arenys de Munt: Delegat d’Obra (gestió d’obra) en l’ampliació a 2 línies del CEIP Sobirans.

arquitecte tecnic gironaSanta Cristina d’Aro: Gestió d’Obra en la construcció de Sala Polivalent-Auditori Municipal, fase I, Espai Ridaura. Pressupost de més de 2 milions d’euros. Edifici singular, façanes d’arquitectura modular, acústica, coberta ajardinada de més de 1.000 m². Recull fotogràfic Gestió obra Sala Polivalent-Auditori a Santa Cristina d’Aro, 2008-2009. El projecte és de l’arquitecte Juli Capella del despatx d’arquitectura Capella Garcia .

tecnic gestio obra gironaBlanes: Delegat i Cap d’Obra (gestió d’obra) en la construcció de 44 habitatges per a gent gran. Promou Incasòl. Pressupost inicial de més de 2 milions d’euros. Recull fotogràfic Delegat d’Empresa Contractista en bloc de 44 pisos d’habitatge social, 2007-2009.  Aquesta obra es va presentar a concurs d’Arquitectura d’Habitatge Social el 2009, gestió d’obra en bloc d’habitatges socials.

arquitecte tècnic gironaAnglès: Gestió d’obra. Construcció del Centre d’Educació Infantil Municipal.

Palafolls: Gestió d’obra. Construcció d’un bloc de cinc habitatges.

arquitecte tècnic Girona

La Cellera de Ter: Gestió d’obra. Construcció del Centre d’Educació Infantil Municipal.

Cornellà de Terri: Gestió d’obra. Construcció dels vestidors (fase II).

Fonolleres: Projecte, direcció, coordinació de SiS i gestió de les obres. Rehabiliatció d’una masia. Recull fotogràfic obra de reforma d’una masia 2005-2006 .

arquitecte tecnic gironaParc Científic i Tecnològic de la UdG: Direcció d’execució, coordinador de seguretat. Edifici Jaume Casademont. 8.000 m² construïts i més de 6.000.000€. Recull fotogràfic: Arquitecte tècnic o aparellador d’obra al Parc Científic de la UdG, 2005-2007.

Cruïlles: Direcció d’execució, coordinador de seguretat i gestió de l’obra. Bloc de tres habitatges a l’Empordà, 2005.

Aparellador direccio i gestio obra masia Costa BravaSant Mori: Direcció d’execució d’obra. Edifici tipus hoteler i habitatge aïllat. Construcció tradicional i Ecoarquitectura. Projecte inicial amb 680 m² construïts. Recull fotogràfic: Arquitecte tècnic o aparellador en edifici tipus hoteler i construcció tradicional, 2001-2004.aparellador tecnic gestio obra casa de poble Costa Brava

Llagostera: Direcció d’execució d’obra. Habitatge unifamiliar aïllat. Construcció tradicional i Ecoarquitectura. Recull fotogràfic: Arquitecte tècnic en construcció d’un edifici tipus masia, 2001-2002.

 

Anuncis
%d bloggers like this: