Arquitecte tècnic

aparellador costa brava gestio obra

Arquitecte Tècnic col·legiat a Girona.

Especialista en Bioconstrucció.

Direcció i Gestió de Projectes i Obres (project manager).

Ecoarquitectura, arquitectura bioclimàtica, construcció tradicional, eficiència energètica i sostenibilitat.

 

Cofundador de GironaBioconstrucció 

Col·laborador a Arquitecturasana 

 

M’interessen els reptes. Si el que vols fer és important per tu i vols saber si jo t’hi puc ajudar, truca’m i quedem per una primera entrevista sense compromís!

A tenir en compte en el teu projecte:

És importantíssim que abans d’emprendre una obra nova o una reforma, especialment si es tracta de la pròpia llar, tinguis clar quins processos, tràmits, industrials i tècnics han de formar part d’aquesta aventura. A més, la gestió i coordinació de tots aquests factors és vital per minimitzar les dificultats en la complexitat canviant d’una obra. Per això, a més de les tasques pròpies de l’aparellador o arquitecte tècnic, és molt important la feina del gestor de projecte i obra, que coordina i agilitza tot el procés. Aquesta responsabilitat ha d’anar lligada a la capacitat de mediació entre totes les parts i interessats per tal que les obres s’executin el millor possible, adequant-se a les necessitats i objectius dels clients promotors.

També és important que des de l’equip de projecte i direcció d’obra es pugui valorar i contrastar les inquietuds de sostenibilitat, les possibilitats d’assolir un acabat confortable i saludable, en equilibri amb la naturalesa i les persones que han de fer ús de l’edifici. És a dir, aportar un plus de bioconstrucció o d’interacció positiva entre la construcció i la vida.

Un bon peritatge o valoració dels costos d’obra, en consonància amb el nivell d’eficiència i confort que t’agradaria assolir, són una informació vital a tenir clara abans de començar el projecte. Per això l’experiència en oficina tècnica, en tot tipus de processos, projectes i obres d’obra nova i de reforma són un puntal fonamental alhora de donar-te el meu assessorament o documentació tècnica.

Però si ja tens la teva llar i no et planteges fer obres, només vols assessorament per si pots millorar alguns hàbits o introduir petits canvis per fer més confortable i saludable casa teva, aleshores t’interessa un informe d’avaluació bioconstructiva de casa teva: una avaluació dels agents que poden afectar a la teva salut en un espai tant vital com la teva habitació on descanses cada dia i la llar en general. Informa’t sense compromís.

Sobre mi:

Sóc Arquitecte Tècnic col·legiat de Girona. Treballo com a professional lliberal des de 2001 com a Oficina Tècnica en la gestió integral de projectes i obres.  He fet la direcció d’execució d’obres de diferents tipologies d’edificis, especialment en construcció tradicional d’habitates, però també en edificis públics, escoles i al Parc Científic de la UdG. Col·laborant amb diferents despatxos d’arquitectura i amb importants empreses,  en la direcció i la gestió d’obra pública i privada d’edificació.

Al llarg dels meus primers 10 anys d’experiència en la gestió i direcció d’obra vaig anar consolidant el meu perfil professional, optant clarament per la bioconstrucció i participant a difondre una manera de fer i treballar més conscient i respectuosa amb l’entorn i les persones. El 2010 vaig fer el màster en bioconstrucció o baubiologie de IEB-UdL-IBN.

Vaig fer la coordinació de la sectorial de bioconstrucció i ecoarquitectura de EcoSí, la fira de la cultura ecològica, la sostenibilitat i el creixement personal de les comarques gironines, en les edicions 2013, 2014 i 2015. Per potenciar la presència de La bioconstrucció a EcoSí amb jornades tècniques, conferències, tallers  i tota mena d’activitats relacionades amb la bioconstrucció.

He col·laborat en projectes participatius de bioconstrucció, arquitectura verda i paisatgisme, com l’Espai TerArquitectura Viva.

Accedeix a exemples d’algunes de les obres que he fet al directori d’obres singulars .

Aparellador Costa Bravapaisatgisme ecoarquitectura costa brava

Bioconstrucció i oficina tècnica en direcció i gestió de projectes i obres a Girona; EcoArquitectura; Construcció tradicional i bioclimàtica; Eficiència Energètica; Renovables i més: Arquitectura Holística.

———

   Traducción al español: arquitecto técnico en girona

 ———

TREBALL EN XARXA

GAR arquitectura GAR Arquitectura, despatx d’arquitectura de Jona Argerich a Girona.

 

 

 Serra – Meléndez arquitectes, despatx d’arquitectura a Girona.

 

Isabel Granell arquitecta a Girona

 Oogwy consultoria d’eficiència energètica de l’edificació a Girona oogwy2-01

130410 06 Arc despatx d’arquitectura orgànica i antroposòfica a Praga, Oldrich Hozman

DuqueyZamora despatx d’arquitectura especialistes en cases passives a Asturias logo


tallerdarquitectura TallerdArquitectura
despatx d’arquitectura a Celrà

Energia i Control assessorament i auditories en temes energètics energia i control

 

gestio projecte i obra reforma costa brava

Gestió projecte i obra reforma Costa Brava

Anuncis
%d bloggers like this: