Llicència d’activitats o traspàs

EMPRENDRE AMB CONSCIÈNCIA I BON PEU

Cada vegada és més important trobar aquella característica o tret diferenciador que et doni un plus respecte a al competència. Per això cada vegada més emprenedors que volen iniciar una activitat o agafar un traspàs donen importància a factors que fan que els clients se sentin atrets i confortables en el seu establiment. La bioconstrucció dona importància també als aspectes saludables i confortables dels sistemes constructius, dels materials i acabats. Emfatitza en els detalls i característiques més subjectives i intuïtives que aporten la calidesa i benestar a través de tots els sentits. La sostenibilitat i l’eficiència no tenen perquè menystenir el confort i la sensibilitat.

La bioconstrucció, ecoarquitectura i arquitectura holística busquen el màxim equilibri entre tots els factors d’eficiència, salut i sostenibilitat, no només en el producte acabat sinó també en tot el procés de creació i elaboració de tots els components, estan assolint uns nivells de reconeixement i demanda importants. Això aporta un benefici instantani en confort i calidesa als espais construïts o reformats, apostant pel benestar, l’harmonia i conseqüentment la salut.

Però alhora d’emprendre i iniciar un negoci, cal fer-ho amb consciència i bon peu. Per això, cal assessorar-se bé en tot. És important un bon suport fiscal i administratiu per tenir un pla de negoci amb cara i ulls, la forma o personalitat jurídica més adequada pel tipus de projecte, conèixer bé quin mercat o possibles clients tindràs més a l’abast i a quins vols arribar, i un llarg etcètera. També el suport d’una bona oficina tècnica és important. Saber quins passos cal seguir i què et demanaran, tant l’administració com les empreses de serveis a contractar, per poder donar d’alta un negoci o agafar un traspàs. Conèixer bé aquests tràmits, saber quin temps d’espera impliquen i quin cost econòmic representen és també una dada important. Com sempre, l’experiència i la professionalitat són uns aliats a tenir en compte per evitar sorpreses i desenganys en un moment tant vital com és l’inici d’una activitat o negoci.

Narcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció i oficina tècnica en gestió d’obra
narciscebria.cat 670342721
 
llicència d'activitat oficina tècnica projecte projecte certificat assessorament tècnic
Anuncis

Posted on 19/10/2014, in Arquitecte Tècnic, Gestió d'Obra, Oficina Tècnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: