Àgora d’Hàbitat i Natura a EcoSí 2014

ecologia bioconstruccio sostenibilitat girona

Àgora d’Hàbitat i Natura a EcoSí 2014

En aquesta 9a edició de EcoSí, la Fira de la Cultura Ecològica, la Sostenibilitat i el Creixement Personal de les comarques gironines, he estat novament a la direcció tècnica i dinamització de l’apartat d’Hàbitat Sostenible, ampliant la mirada des de la bioconstrucció i l’ecoarquitectura cap al paisatgisme i l’urbanisme sostenibles.

Aquest 2014 hem reforçat molt aquest sector, amb les Jornades Tècniques del dissabte 31 de maig i també un munt de xerrades, conferències, tallers i exposicions per tots els assistents a EcoSí. És difícil fer un resum de les activitats i conferències. Podeu trobar més informació i enllaços del programa i els preparatius a La Bioconstrucció a EcoSí.  Haig de destacar i agrair la predisposició i participació de tots els ponents i convidats a compartir experiència i coneixement que han fet possible que fossin uns dies molt intensos i profitosos. I vull fer una menció especial a l’Oldrich Hozman, per la seva implicació durant tot el cap de setmana tot i les dificultats tècniques i de l’idioma.

Com a cloenda i recull de la sectorial, el diumenge 1 de juny vam fer la “Àgora d’Hàbitat i Natura, els reptes de la ciutat i l’habitatge conscient i sostenible”. Podeu llegir-ne una mica de resum a l’article Àgora Hàbitat i Natura.

Gràcies una vegada més a tots els ponents i convidats que heu fet possible aquestes jornades, i gràcies pels ànims i ganes de repetir!

Narcís Cebrià i Llistosella
Bioconstrucció i oficina tècnica en gestió d’obra
narciscebria.cat 670342721

bioconstrucció Girona Costa Brava Ecoarquitectura

Anuncis

Posted on 21/06/2014, in Arquitecte Tècnic, La salut comença a casa and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: